Sunday, February 10, 2013

That moment när din vardag vänds upp och ner!

MYCKET har hänt sen sist! I måndags fick vi vårt efterlängtade resebesked!! Jag hade inte väntat mig det så snabbt och var beredd på att vi skulle få åka till Taiwan i Mars-april. Men Gud hade tänkt något annat ;)

I måndags ringde dom alltså; vår vardag vändes upp och ner! Vi har nog aldrig haft en sådan intensiv vecka någonsin! Boka biljetter, boka hotell, köpa massa saker till Abraham som vi inte hade, göra klart hans rum, Andy skulle överlämna hela SOS Kids, jag hela Mission SOS Leadership Academy, hela sekreterarbiten, alla klienter på jobbet till en ny handläggare, hela min teamledarroll på jobbet, tömma mitt kontor...För att måndagen därpå (imorgon!) sätta oss på ett plan till Hong Kong! Puh! We made it!! Väskorna är packade, kameran laddad, dagboken uppdaterad, huset städat (varför får jag för mig att storstäda innan en resa?! Nån mer som gör sånt? Byter sängkläder & storstädar?), pratat med hela tjocka släkten, hunnit vara på våra sista celebrations i SOS Church som bara man & hustru. Nästa gång är vi tre :)

Detta blir vår livs resa! Jag har gråtit massor under veckan. Alla känslor att bearbeta sorgen man haft, spänningarna över adoptionen, tanken att vi nu ska få träffa vår son, gjort saker som jag längtat efter som att bädda hans lilla säng...En hormonell bomb med andra ord! Haha!

Den 18 februari är en dag vi aldrig kommer att glömma. Det är dagen då vi får träffa vår son för första gången!

Får se när jag hinner uppdatera bloggen under resan. Vi gör semester i Hong Kong först och åker sedan vidare till Taipei. Hemma lämnar vi vår härliga inneboende och familjemedlem; Patrik! Vi har sagt att han ska få njuuuuuta dessa dagar som vi är borta. Sen är det barnskrik om nätterna och tidiga mornar som gäller här i huset haha :)

Adiós!


Taipei, staden där vår ögonsten befinner sig i just nu.

1 comment:

Anonymous said...

Det pirrar i kroppen på mig! Om några timmar är det dags! Det kommer bli så bra! så fantastiskt! Kram och Guds välsignelse!
/Rebecca W