Saturday, June 26, 2010

Äntligen!

Jag har ju heelt glömt att berätta! Daniel & Kattie med kids ska ju flytta till Stockholm!! Gissa om vi är lyckliga?! Kattie har alltid varit som den storasyster som jag inte haft! Hon är min familj. Vi umgicks konstant när vi bodde i Lindesberg. Jag kände mig väldigt ensam innan dom kom till Linde trots alla goa vänner. Jag var van vid att alltid ha chilenare runt omkring mig. Nu fanns det bara svennebananer. Vi förstår varandra på ett helt annat sätt. Oss chilenare emellan. Nåja, Daniel är ju svensk. Men det är som med Andy. Har bott i Spanien och dom har mer eller mindre blivit "chilenare" :)
Vi älskar familjen Hjertton och dom är verkligen några av dom allra närmaste vännerna vi har. När dom berättade att dom planerar att flytta till Stockholm så skrek jag av lycka! Andy blev så genomglad! Tänk att vi äntligen ska få umgås lite oftare igen! Vi har väntat på er!!

1 comment:

Anonymous said...

:D No habila leído esto! Me dio mucha alegria verlo! Es una pena q ahora q estamos mas cerca no tengamos tiempo para vernos... Pero pronto vas a tener tiempo libre ;) y ahi no vas o mas bien vamos a tener excusas para no encontrarnos y ponernos al dia!
Un abrazo preciosa y sepas q te quiero mucho! Tambien fuiste mi alegria en Linde!
Love you <3
Kattie