Saturday, February 27, 2010

Telenovela

Varje kväll sitter jag fastklistrad vid min telenovela! Den är så bra! Jag har nämnt förr att jag växte upp med dessa latinamerikanska såpor. Och så lär det bli för mina barn! Mamma kommer att följa dom sålänge hon lever. Där har ni en liten hobby Jenny älskar! Min dröm när jag var liten var att få vara med i en novela. Drömmen finns kvar. Har bara inte tid att knyta kontakterna och få gästspela...
Såg på nätet att man kan köpa hela DVD boxen på den jag följer nu! Värt att fundera om jag ska köpa den eller inte. Tänk att få maraton titta en hel helg! Maken lär ju bli lagom glad. Han avskyr dessa såpor. Jag insisterar att om han ger dom en chans och inte är så dömande på en gång så kanske han sitter med mig och torkar tårarna när huvudrollsinnehavarna inte får vara tillsammans för hon e rik och han fattig (eller tvärtom). Själv hävdar han att det finns inte en chans att han sitter och tittar på ett enda avsnitt. Du vet inte vad du missar honey!

Jaja, nog om detta.

4 comments:

Andy said...

Köpa DVD-box = No money for your camera, eller hur?!

Erica said...

Jag förstår precis vad du menar, Jenny.
Själv är jag helt fast för Våra bästa år. ♥ Jag spelar in det och har maraton typ varanann vecka, totalt underbart är det, haha. :)

Anonymous said...

Men det är väl inte hela serien, utan klippt till en långfilm på ca 3-6timmar ?

Anonymous said...

Men det är väl inte hela boxen? Det är nog klippt till en långfilm av serien på ca 3-6tim lång. Jag har nämligen köpt 2-3 sådana telenovelas dvd och de var inte hela utan som ja skrev tidigare, klippt till en långfilm.